logo social ctrl

Een prachtige affiche voor Kunstennacht? Hasselt heeft het, dankzij Social Ctrl

In de zomer van 2021 organiseerde stad Hasselt de Kunstennacht. Tijdens een interactief parcours door de straten van Hasselt word je als bezoeker in alle mogelijke kunstvormen ondergedompeld. Stad Hasselt vond in Social Ctrl de ideale partner om de branding van dit culturele evenement te verzorgen. Op het resultaat zijn we dan ook more than proud.

Dit mooie ontwerp was niet enkel online sterk aanwezig, maar gaf ook kleur aan het Hasseltse straatbeeld. De affiche was de ideale hefboom om het evenement via sociale media te promoten. Het mooie ontwerp vormde enkele weken de e-mailhandtekening van medewerkers van stad Hasselt en pronkte op de landingspagina van het evenement. Daarnaast waren de affiches prominent aanwezig in het Hasseltse straatbeeld in de vorm van affiches in alle mogelijke formaten. 

Onder andere dankzij dit prachtige promomateriaal was de Kunstennacht een groot succes. Duizenden kunstliefhebbers zakten af naar de Limburgse hoofdstad. 

Kan jouw onderneming of evenement een stralende affiche of complete branding gebruiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onder de indruk van dit succesverhaal? Bekijk dan zeker wat we doen en ontdek wij voor jou kunnen betekenen. Ben je al overtuigd? Neem dan snel contact op.

Klant

Stad Hasselt

Diensten

Affiche design

Wil je ook een project opstarten?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?