logo social ctrl

Elzartwinining: branding om bij weg te dromen

Social Ctrl is niet enkel gekend om tot het uiterste te gaan voor vaste klanten. Ook voor losse projecten halen wij alles uit de kast om een prachtresultaat af te leveren. Elzartwinning is daar het ideale voorbeeld van. Voor deze bed & breakfast in Stevoort werkten wij de volledige branding uit: een frisse nieuwe website met huisgemaakte icoontjes, een nieuw logo, visitekaartjes. Op elke droom van de uitbaters hadden wij een fris en stevig onderbouwd antwoord klaar. 

De icoontjes op hun website zijn daar het uitstekende voorbeeld van. Stuk voor stuk zijn ze geïnspireerd op elementen waar de uitbaters veel waarde aan hechten en die ze in hun B&B wilden uitstralen. Mensen zakken namelijk af naar hun B&B om tot rust te komen en harmonie te vinden. Die kernbegrippen worden perfect weergegeven aan de hand van de icoontjes en bijhorende tekst.  

Bij de zoektocht naar een geschikte overnachtingsplek willen mensen onmiddellijk meegetrokken worden in het verhaal van een hotel of bed & breakfast. In die opzet zijn we voor Elzartwinning meer dan geslaagd. 

Een volledige branding omvat natuurlijk meer dan enkele icoontjes. Ook het logo werd door ons ontworpen en straalt net als de website een heerlijke rust uit. Als kers op de taart en leuk aandenken aan een onvergetelijk weekendje bij Elzartwinning maakten we ook visitekaartjes in dezelfde huisstijl. 

Onder de indruk van dit succesverhaal? Kan jouw onderneming een (re)branding gebruiken om het vuur weer aan te wakkeren? Neem een kijkje op de rest van onze website en ontdek wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen. Ben je al overtuigd? Neem dan snel contact op.

Klant

Elzartwinning

Diensten

Branding, Website, Logo & Visitekaartjes

Wil je ook een project opstarten?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?