logo social ctrl

Il Divino: Content om duimen en vingers bij af te likken

Wie de vertaling van Il Divino Bistro opzoekt in  een woordenboek zal tot de vaststelling komen dat deze bistro ‘goddelijke’ maaltijden aanbiedt. Die naam past hen als gegoten. Na 1 hap waan je je namelijk al in de zevende hemel. Of onder de stralende Italiaanse zon.

Om die gerechten mooi in beeld te brengen en te etaleren op hun socials, besloten we om zelf naar Il Divino Bistro te trekken met een lege maag en een camera op zak. Na een mooie dag vol heerlijke maaltijden waren niet enkel onze magen gevuld, maar stond ook de camera vol prachtige plaatjes van heerlijke traditioneel Italiaanse gerechten. Loopt het water jou al in de mond bij het zien van onze foto’s? Ga dan zeker eens langs om ze zelf te proeven. 

Iedereen kent het wel. Snel even naar de supermarkt voor een paar spullen en plots begint je maag te knorren. Voor je het weet laad je je winkelkar vol met lekkers waar je op dat ogenblik zin in hebt. Hetzelfde effect creëren wij op sociale media door foto’s van de goddelijke gerechten van Il Divino te plaatsen. Mensen die de foto zien passeren en zin hebben in een lekkere maaltijd worden zo warm gemaakt voor een avondje bij de beste Italiaan van Genk en omstreken. 

Onder de indruk van dit succesverhaal? Neem een kijkje op de rest van onze website en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Klant

Il Divino

Diensten

Social Media

Wil je ook een project opstarten?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?