logo social ctrl

Kleurrijke content in maar liefst 5 verschillende talen

Magnum by Graco zorgde voor een revolutie in de schilderswereld met airless verfspuitmachines. Om die revolutie te delen met de wereld, klopten ze aan bij Social Ctrl. Via hun sociale mediakanalen zetten wij hun ingenieuze toestellen in maar liefst 5 talen in de verf: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

Onze meertaligheid in de verf

“If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart.”  

Nelson Mandela

Wie de wereld wil veroveren, moet zijn talen kennen. Bij Magnum by Graco weten ze dat maar al te goed. Met de profetische woorden van Nelson Mandela in het achterhoofd kozen ze ervoor om hun content in verschillende talen op te stellen. Zo bereikt een pagina vanzelfsprekend een groter publiek, omdat we de juiste mensen op de juiste manier aanspreken. Gecombineerd met de juiste tone of voice ontstaat er zo een ware succesformule. Maar dat betekent overigens niet dat we met verschillende pagina’s werken. Door onze posts juist in te stellen zorgen we ervoor dat een post in een bepaalde taal alleen maar bij personen terecht komt die deze taal als hun voorkeurstaal hebben ingesteld.

Verfijnde segmentatie

De airless verfspuitmachines van Magnum by Graco zijn er voor iedereen. Van een beginnende klusser tot een ervaren professional. Om ervoor te zorgen dat een beginnende schilder niet wordt gebombardeerd met technische specificaties en een ervaren schilder geen informatie krijgt die hij allang weet, zorgen wij ervoor dat elk segment van de doelgroep de informatie te zien krijgt waar hij een boodschap aan heeft. 

Magnum by Graco kan bij Social Ctrl rekenen op een divers en gevarieerd contentplan. Praktische informatie vloeit naadloos over in luchtige content.   

Onder de indruk van dit succesverhaal? Bekijk dan zeker wat we doen en ontdek hoe we ook van jouw onderneming een succesverhaal kunnen maken. Ben je al overtuigd? Neem dan snel contact op.

Klant

Magnum by Graco

Diensten

Social Media marketing, contentmarketing, vertalingen

Wil je ook een project opstarten?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?