logo social ctrl

Nina Bruno Vastgoed: haar branding, onze zorg

Nina Bruno Vastgoed is een jong vastgoedkantoor onder leiding van de enthousiaste onderneemster Nina Bruno. Je kunt er terecht voor verkoop, aankoopbegeleiding, verhuur, rentmeesterschap en projectontwikkeling. Toen Nina de sprong naar een eigen kantoor waagde, klopte ze aan bij Social Ctrl voor een betrouwbare partner op vlak van branding, mediaplanning, online én offline marketing. Voor de lancering ontwierpen we een huisstijl die de persoonlijkheid van Nina zelf en haar onderneming perfect weerspiegelt. Die huisstijl is onder andere terug te vinden in haar logo, op haar naamkaartjes, briefpapier en sociale media. Die laatste worden tot op de dag van vandaag met verve door ons beheerd. 

(Personal) Branding

Geef toe. Nina Bruno is een naam als een klok. De keuze om Nina’s naam en persoonlijkheid te koppelen aan haar onderneming was dan ook snel gemaakt. 

Online aanwezigheid is een vanzelfsprekendheid in de vastgoedwereld om de concurrentie bij te benen of zelfs voor te blijven. Daarom schoten we ook digitaal onmiddellijk uit de startblokken met een aantrekkelijke Facebookpagina en gerichte advertentiecampagnes. 

En onze samenwerking blijft een geslaagd huwelijk. Onlangs ontwierpen we nog de brochures voor la Rosa, een nieuw residentieel project in Genk. 

Groot, groter grootst 

Wie de aandacht wilt trekken, moet soms groots durven uitpakken. Die boodschap hadden we bij Nina Bruno Vastgoed heel goed begrepen en dus besloten we om een billboard van 4 op 6 m uit te werken en die op strategische en opvallende plaatsen in het straatbeeld te publiceren. 

Daarnaast ontwerpen we al enkele jaren op rij persoonlijke kerstkaartjes die Nina Bruno’s klanten en partners ongetwijfeld een kamerbrede glimlach bezorgen. 

Social Ctrl bestaat uit een zeer flexibel en vernieuwend team. Hun ideeën en tips helpen je enorm om je bedrijf op de kaart te zetten!

Nina Bruno Vastgoed

Een video op maat

Een hoofdingrediënt van de succesformule voor de geslaagde branding van Nina Bruno Vastgoed was de promotional video die we opnamen in hartje Genk. Dit schot in de roos werd via alle mogelijke kanalen verspreid en zorgde voor een groot bereik. Zo werd de video exclusief getoond in lokalen cinemazalen. Ideale opvulling om je popcorn bij op te eten, als je het ons vraagt.

Neem zeker een kijkje hieronder. 

Onder de indruk van dit succesverhaal? Neem een kijkje op de rest van onze website en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Kan jouw onderneming ook een frisse (re)branding gebruiken? Get in touch!

Klant

Nina Bruno Vastgoed

Diensten

Huisstijl, Logo Design, Briefpapier, Naamkaartjes, Social Media, Video

Wil je ook een project opstarten?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?