logo social ctrl

MORE THAN PLANNING

Mediaplanning

Timing is everything. Met onze uitgekiende mediaplanning koppelen wij de juiste advertentie aan de juiste doelgroep. Op basis van het budget, de doelgroep en de advertentie bepalen wij het geschikte medium waarop de advertentie het best tot zijn recht zal komen en de beste resultaten zal bekomen. Messcherpe analyses en strategische keuzes zorgen er dan weer voor dat we de vooropgestelde marketingdoelstellingen efficiënt en zonder problemen behalen. 

Zonder een concrete mediaplanning draait alles namelijk in de soep. Je advertentie kan perfect in orde zijn, maar zolang hij niet in het oog van de doelgroep komt, zal de campagne niets opleveren. Wie, wat, waar en wanneer zijn de voornaamste aspecten die wij grondig onder de loep nemen. Dat doen we steeds in overleg met de klant.

mediaplanning

Analyses

Samen voeren we een uitgebreide analyse uit van we jouw producten of dienst. Op basis je beoogde doelgroep, het budget, doel en type advertentie stellen we alle schakels perfect af om jouw doelen te behalen.

Mediumkeuze en vormgeving

Niet elk social mediaplatform is even geschikt voor elke boodschap. Wij wegen perfect af welke boodschap we via welk kanaal de wereld insturen. Mag het wat meer zijn? Dan boosten we jouw posts om een maximaal aantal mensen kennis te kunnen laten maken met jouw bloeiende onderneming. 

Opvolging 

Gedurende de volledige campagne houden wij de resultaten nauwgezet in de gaten. Flexibiliteit vinden wij zelf heel belangrijk. Merken we dat een bepaalde boodschap het minder goed doet dan verwacht? Dan steken we een aantal tandjes bij en schakelen we een versnelling hoger tot we het gewenste resultaat bekomen.

Ontdek enkele happy customers

Analyses

Mediumkeuze

Budgetbeheer

Opvolging

Heb je hulp nodig met jouw mediaplanning?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?