logo social ctrl

MORE THAN REBRANDING

(Re)Branding

Op basis van jouw wensen creëren we een brand identity die op het netvlies van jouw (potentiële) klanten gebrand zal staan. Met een fris logo, een catchy slogan en een op herkenbare huisstijl zorg je ervoor dat jouw onderneming top of mind wordt én blijft.

Is de kaars van jouw merk stilaan uitgedoofd? Bij Social Ctrl zijn we gespecialiseerd in rebranding om van jouw onderneming opnieuw een vurig bedrijf te maken dat in het oog springt.

Want het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom gaan we tot het uiterste om visuele pareltjes te maken die jouw onderneming naar ongeziene hoogtes stuwen. Van nieuwe personeelsfoto’s tot een reclamefilmpje: ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. 

Branding

Logo

Een bedrijf zonder logo? No way! Wij zorgen voor een logo dat je verwachtingen overtreft en jouw verhaal perfect samenvat.

Huisstijl

Na een branding door Social Ctrl met een huisstijl op maat van jouw onderneming voelt jouw merk even vertrouwd aan als een warm huis. 

Typografie

Elke font vertelt een uniek verhaal en toont waar jij als onderneming voor staat. Wij selecteren de geschikte font uit een immense zee die matcht met jouw huisstijl.

Ontdek enkele happy customers

Heb je hulp nodig met jouw branding?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?