logo social ctrl

MORE THAN PEOPLE

Slogan social Ctrl
Verschillende experts onder één dak. Samen maken we van jouw onderneming een succesverhaal.

Indira – Chief Happiness

Fabio – Strategic Mastermind

Julie – Office Manager

Larisa – Community Manager

Lennert – Multilingual Maestro

Nick – Social Media Magician

Andy – Dynamic Designer

Yordi – Music Officer

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer nu!

What we care about

onze 5 waarden

Zonder creatieve geesten
is de wereld een saaie plek.

Wij denken niet enkel out of
the box, maar stellen the box
zelf in vraag.

We werken visuele pareltjes uit
en schrijven tegen de sterren op.

Wij lopen niet enkel over van creativiteit,
maar ook onze ambitie kent geen grenzen.

Onze missie? Jouw onderneming doen groeien.

Dat doen we door elke dag weer nieuwe uitdagingen
aan te gaan en onszelf en jouw merk heruit te vinden.

Als een echte spits met een neus
voor doelpunten werken we elke
voorzet netjes af. Maar we trappen
niet elke voorzet zelf.

We hechten namelijk veel belang
aan onze relatie met klanten en
stellen
in overleg ambitieuze,
maar haalbare
doelen voorop.

Achter elk social media platform  
schuilt een wondere wereld
waar wij ons met veel toewijding
en plezier in verdiepen.

Wij volgen de nieuwste trends
op de voet en passen ze toe om
jouw bedrijf naar ongeziene
hoogtes te stuwen.

Kunnen zijn wie je bent is voor ons een
basisvereiste om oprecht gelukkig te zijn.
Gender, afkomst of overtuiging vormen
geen drempel, maar een opstapje om bij
ons aan de slag te gaan.

Zo kunnen we werken met een kleuren-
palet aan persoonlijkheden en de zaken
vanuit verschillende ooghoeken bekijken.

onze 5 waarden

Zonder creatieve geesten zou de wereld een saaie plek zijn. Wij denken niet enkel out of the box, maar stellen the box zelf in vraag. Naast het uitwerken van visuele pareltjes die jouw onderneming als gegoten zitten, schrijven we ook tegen de sterren op. Een compact, maar hecht team zorgt ervoor dat jouw project tot in de puntjes wordt afgewerkt. 

Wij lopen niet enkel over van creativiteit,  maar ook onze ambitie kent geen grenzen. Het is onze missie om jouw onderneming te laten groeien. Dat doen we door elke dag weer nieuwe uitdagingen aan te gaan en onszelf en jouw merk heruit te vinden. 

 Als een echte spits met een neus voor doelpunten werken wij elke voorzet die we krijgen netjes af. Maar die voorzetten kunnen we niet altijd zelf trappen. Daarom hechten wij veel belang aan onze relatie met klanten. Het gaat per slot van rekening om jouw onderneming die wij met onze expertise willen laten stralen. Daarom stellen we duidelijke doelen voorop in overleg met de klant op een open en transparante manier.

Kunnen zijn wie je bent is voor ons een van de belangrijkste zaken om oprecht gelukkig te zijn. Dat gevoel ervaren onze werknemers dagelijks. In tegenstelling tot veel andere bedrijven of sectoren vormt gender, afkomst of overtuiging geen drempel om bij ons aan de slag te gaan. Wij vinden het namelijk enorm boeiend om met een kleurenpalet aan persoonlijkheden te werken. Zo leren we het meest van elkaar en bekijken we de zaken vanuit verschillende perspectieven.

 We staan ermee op en we gaan ermee slapen. Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Maar achter de feed die je dagelijks te zien krijgt op je smartphoneschermpje schuilt een wondere wereld waar wij ons met veel toewijding en plezier in verdiepen. Wij volgen de nieuwste trends op de voet en passen ze toe om jouw bedrijf naar ongeziene hoogtes te stuwen.

Overleg team
Fabio

Coffee & inspiration? Meet us!

Indira Vandormael

Chief Happiness

Met een marketingdiploma op zak begon Indira haar eigen print en advertising bureau, waaruit Social Ctrl ontstond. Het ondernemerschap is haar dus echt op het lijf geschreven. Indira heeft oog voor detail en een hart voor mensen. Het mooiste aan ondernemen is voor haar het voortdurende contact met mensen: zowel klanten als werknemers. Dankzij haar actieve mindset en hoge empathische vermogen kan ze mensen goed inschatten en komt ze goed overeen met iedereen die haar pad kruist. In haar vrije tijd zet Indira zich in voor Dare to Care, een vzw die ze zelf oprichtte en waarmee ze jaarlijks een kerstmaaltijd voor thuislozen organiseert.

Fabio Romagnoli

Strategic Mastermind

Samen met Indira vormt Fabio een tandem die op wieltjes loopt. Hij neemt het strategische deel voor zijn rekening. Door zijn buitengewone mensenkennis kan hij perfect inschatten welke klant, sollicitant of partner de ideale match met de waarden van Social Ctrl vormt.

Julie Migliorini

Outstanding Office Manager

Julie is de administratieve motor achter Social Ctrl. Als Office Manager neemt ze een groot deel van de papiermolen voor haar rekening. Ze is een echte dossiervreter en punctueel ingesteld. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alle facturen, agenda’s en planningen naadloos worden opgevolgd.

Larisa Butera

Community Manager

Larisa zorgt in ons team voor de copy én het grafische werk. Dankzij haar optimisme en doorzettingsvermogen brengt ze elk project tot een goed eind en de klant in de zevende hemel. In haar vrije tijd is ze bovendien graag bezig met het maken van digitale illustraties. In ons allround marketingbureau zit ze dus overduidelijk op de juiste plek!

Lennert

Lennert Claeys

Multilingual Maestro

Met een serieuze talenknobbel en een onstilbare honger voor sociale media trekt Lennert alle registers open om de klant in de zevende hemel te brengen. Nederlands, Français, Español, English? Aucun problème pour Lennert. The sky is the limit dankzij zijn brede talenkennis, ¡Qué bonito! Ook blogposts schudt hij vlotjes uit zijn mouw.

Nick Bortels

Social Media Magician

Nick loopt over van creativiteit in de breedste zin van het woord. Hij helpt klanten in hun weg naar digitale visibiliteit met oog voor detail en advies op maat. Als een echte fashionista volgt hij niet alleen de laatste modetrends op de voet, maar is hij ook altijd op de hoogte van alles wat er buzzing is op social media. Deze Social Media Magician tovert de strafste copy’s uit zijn hoed en een tevreden glimlach op onze klanten hun gezicht. Zeker als hij hen overtuigd heeft met zijn strategische inzicht en neus voor marketing.

Andy Picerno

Dynamic Designer

Andy is het visuele brein bij Social Ctrl. Met zijn verbluffende en gepersonaliseerde logo designs verhoogt hij de visuele identiteit van onze klanten. Andy kijkt verder dan wat de klant vraagt en bezorgt logo designs die hen omverblazen.

Yordi Daenen

Music Officer

Yordi weet dankzij een opleiding in Communicatiemanagement en natuurlijk gevoel voor ritme perfect hoe hij van een saaie tekst een swingende verhaal maakt. In zijn vrije tijd laat hij als resident dj Club Versuz op zijn grondvesten daveren met de strakste beats.

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?