logo social ctrl

MORE THAN CONTENT

Content creatie

Marketing is al geruime tijd meer dan een verkooppraatje om mensen ervan te overtuigen dat jouw dienst of product beter is dan de concurrentie. Het draait tegenwoordig om waarde creëren. Waardevolle content delen met je (toekomstige) klanten bezorgt hen een positief gevoel over jouw onderneming. Zo bouw je op een organische manier een gemeenschap van geëngageerde klanten uit. De inspanningen die je levert om de online aanwezigheid van je onderneming te boosten, verdien je in the long run dubbel en dik terug.

De juiste cadans
Enkel aanwezig zijn volstaat niet. Je moet een actieve sfeer scheppen door op regelmatige basis met relevante content te komen. Luchtige content, prachtige realisaties, terugkerende thema’s, inspirerende quotes of een vleugje humor: creatieve content in overvloed! 

Social posts planning

Employer branding

Ook de zoektocht naar gemotiveerd personeel verloopt een pak vlotter als je online aanwezigheid op kruissnelheid is. Sollicitanten krijgen het gevoel dat jouw onderneming actiever, leuker, en kortweg beter is dan de concurrentie.

Blogposts

Een blogpost blijft een van de beste manieren om verhalen over je onderneming te delen met de wereld. Wij schrijven ze vlot, foutloos en met een strategische woordkeuze. Zo krijgt een maximaal aantal lezers jouw boodschap te zien. 

Persartikelen

Wil jij je verhaal niet enkel delen met je doelpubliek, maar met groter publiek? Dan stellen wij persartikelen op en sturen wij ze uit naar de nieuwsmedia van jouw keuze. 

Visuals

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom voorzien we onze posts telkens van een frisse visual in de huisstijl van jouw onderneming. Door met een vaste template te werken herkent je doelpubliek jouw bericht uit de 1000 en zullen ze meer engagement tonen.  

Ontdek enkele happy customers

Heb je hulp nodig met jouw branding?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?