logo social ctrl

Maison Maeseyck: een branding op ambachtelijke wijze

Ken jij de knapkoek al? Dit heerlijke koekje is een lokale Maaseikse lekkernij met een rijkgevulde geschiedenis. Dankzij Social Ctrl en onze partner Tunity op een vernieuwde website is terug te vinden. Loopt het water je nu al in de mond? Lees dan zeker verder.

Een koekje met een geschiedenis. Dat is het minste wat je kan zeggen over de Maaseikse knapkoek. Op de website word je meegenomen in de onwaarschijnlijke ontstaansgeschiedenis van de lekkernij en ontdek je waaraan het zijn naam te danken heeft. 

Terwijl Tunity voor de ruwbouw van de nieuwe website zorgde, kleedde ons creatieve team de website aan met aantrekkelijke copy. 2 woorden lezen en je hebt onmiddellijk zin in zo’n heerlijk knapkoekje. Ook de blogposts schreven we op ambachtelijke wijze en met de juiste ingrediënten. Wist jij bijvoorbeeld dat knapkoek en champagne een verrassend lekkere verrassende combinatie zijn? Nu alleszins wel. 

Bekijk de website op eigen risico, want je zult een niet te stillen zin krijgen in een heerlijke knapkoek. 
https://maisonmaeseyck.com/ 

Onder de indruk van dit succesverhaal? Neem een kijkje op de rest van onze website en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Klant

Maison Maeseyck

Diensten

Branding & Website

Wil je ook een project opstarten?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?