logo social ctrl

MORE THAN SERVICE

Social media

Facebook, Instagram, LinkedIn of toch liever Pinterest en TikTok? Social Ctrl is van alle markten thuis en laat jouw onderneming op elk platform stralen. Via de sociale mediakanalen van jouw onderneming delen we interessante en relevante verhalen met je doelpubliek in de tone of voice van jouw onderneming. Geen saaie dienstmededelingen, maar inspirerende posts en krachtige storytelling met een active audience als resultaat.

Content creatie

Jouw boodschap op de best mogelijke manier overbrengen? Bij Social Ctrl gieten we jouw ideeën in een strak en uniek contentplan waarin elk onderwerp aan bod kan komen. Heb je zelf niet meteen inspiratie? Dan komen onze social creatives met voorstellen op de proppen die je dromen overtreffen. Blogs, persartikelen, visualsYou name it, we make it! 

(Re)Branding

Branding is het uithangbord van jouw merk of bedrijf, de verpakking op basis waarvan klanten voor jou kiezen. Ontdek hoe wij jouw potentiële klanten resoluut  voor jouw onderneming laten kiezen.

Een branding evolueert mee met jouw onderneming. Het is daarom belangrijk om jouw merkbeleving altijd on point te houden. Met een rebranding kan je het vuur opnieuw aanwakkeren en hét gespreksonderwerp worden.   

Google search

Wie online wil scoren, moet ervoor zorgen dat hij bovenaan de Google zoekresultaten verschijnt. Bij Social Ctrl zijn we erin gespecialiseerd in SEO en SEA om jouw onderneming bovenaan de zoekresultaten te krijgen en te houden. 

Mediaplanning

Hoe, wat, waar en wanneer? Adverteren kan op zo veel verschillende manieren dat je soms het noorden kwijt raakt. Gelukkig houden we bij Social Ctrl altijd het hoofd koel en werken we een ijzersterke mediaplanning uit met doordachte, strategische keuzes. Daarbij houden we rekening met de juiste timing, alle mogelijke kanalen en jouw (media)budget. Wij adverteren zowel online als offline, afhankelijk van de doelen die jij voor ogen hebt.

Webdevelopment

Een gebruiksvriendelijke website is in deze digitale tijd een absolute must. Wij ontwerpen een visueel aantrekkelijke website waar jouw (potentiële) klanten terecht kunnen voor de belangrijkste informatie. Naast de technische kant nemen wij ook de content voor onze rekening: van algemene informatie tot blogs en nieuwsberichten. Wij zetten jouw ideeën om in inspirerende en overtuigende teksten.

Zelf op zoek naar advies op maat?

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?