logo social ctrl

Social Ctrl stapt in de Tunity Group!

Ook in de meest bizarre tijden lagen er voor ons allround marketingbureau Social Ctrl opportuniteiten voor het rapen. Zo hebben we een nieuwe vennoot gezocht en gevonden in Tunity, gelegen in Geel, en maken we sinds kort deel uit van de Tunity Group, onder leiding van bestuurder Fabio Romagnoli. Midden in coronatijden maakten we dus een prachtige groei!

Nieuwe vennoot voor Social Ctrl

Onze CEO Indira Vandormael stond voor een grote uitdaging toen haar vennoot – die sinds 2016 mee in het bedrijf zat – besloot een volledig andere weg in te slaan. Hierdoor moesten we in kritieke tijden op zoek naar een nieuwe business partner en kandidaat-overnemer. Na een zware selectie uit een hele reeks gegadigden kwam Tunity als meest geschikte partner uit de bus. Fabio, zaakvoerder van Tunity en Tunity Group, zag heel wat opportuniteiten, synergieën en kansen in een samenwerking met ons. Deze samenwerking betekent nog meer expertise, nog meer passie en nog meer tevreden klanten.

Data driven en resultaatgericht

Als referentie in het social media beheer waren we op zoek naar een partner die volledig data driven en resultaatgericht werkt om zo nog beter tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen van de klanten. Tunity bleek de perfecte aanvulling hiervoor met hun resultaat gedreven marketing, vooruitstrevend development en gebruiksvriendelijk design, steeds gebaseerd op een doordachte bedrijfsstrategie. A match made in heaven!

Op de toekomst!

Bij Social Ctrl kunnen bedrijven de dag van vandaag al terecht voor brandingdigitale marketing en mediaplanning, zowel online als offline. Dit wordt vanaf heden dus aangevuld met de kennis en expertise van Tunity in bedrijfsstrategie, development, design, videomarketing en smarketing. Nu we hand in hand gaan zullen de huidige en potentiële klanten gegarandeerd een mooie toekomst tegemoet gaan!

Heb jij interesse in onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij helpen je met veel plezier verder!

Wil je graag met ons samenwerken?

19 - 06 - 2023
The Reel-deal voor jouw onderneming!
Instagram Reels zijn helemaal hot! Bovendien zijn ze niet alleen leuk om naar te kijken, maar voor bedrijven is het ook een interessante marketingtool. Let's get Reel!
http://Lees%20meer%20
16 - 05 - 2023
Maak het verschil met LinkedIn Advertising!
Met meer dan 675 miljoen gebruikers is LinkedIn één van de grootste zakelijke sociale netwerken ter wereld. Adverteren op LinkedIn is voor veel bedrijven dus erg interessant!
http://Lees%20meer%20

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?