logo social ctrl

Social Ctrl stapt in de Tunity Group!

Ook in de meest bizarre tijden lagen er voor ons allround marketingbureau Social Ctrl opportuniteiten voor het rapen. Zo hebben we een nieuwe vennoot gezocht en gevonden in Tunity, gelegen in Geel, en maken we sinds kort deel uit van de Tunity Group, onder leiding van bestuurder Fabio Romagnoli. Midden in coronatijden maakten we dus een prachtige groei!

Nieuwe vennoot voor Social Ctrl

Onze CEO Indira Vandormael stond voor een grote uitdaging toen haar vennoot – die sinds 2016 mee in het bedrijf zat – besloot een volledig andere weg in te slaan. Hierdoor moesten we in kritieke tijden op zoek naar een nieuwe business partner en kandidaat-overnemer. Na een zware selectie uit een hele reeks gegadigden kwam Tunity als meest geschikte partner uit de bus. Fabio, zaakvoerder van Tunity en Tunity Group, zag heel wat opportuniteiten, synergieën en kansen in een samenwerking met ons. Deze samenwerking betekent nog meer expertise, nog meer passie en nog meer tevreden klanten.

Data driven en resultaatgericht

Als referentie in het social media beheer waren we op zoek naar een partner die volledig data driven en resultaatgericht werkt om zo nog beter tegemoet te komen aan de wensen en verwachtingen van de klanten. Tunity bleek de perfecte aanvulling hiervoor met hun resultaat gedreven marketing, vooruitstrevend development en gebruiksvriendelijk design, steeds gebaseerd op een doordachte bedrijfsstrategie. A match made in heaven!

Op de toekomst!

Bij Social Ctrl kunnen bedrijven de dag van vandaag al terecht voor brandingdigitale marketing en mediaplanning, zowel online als offline. Dit wordt vanaf heden dus aangevuld met de kennis en expertise van Tunity in bedrijfsstrategie, development, design, videomarketing en smarketing. Nu we hand in hand gaan zullen de huidige en potentiële klanten gegarandeerd een mooie toekomst tegemoet gaan!

Heb jij interesse in onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij helpen je met veel plezier verder!

Wil je graag met ons samenwerken?

24 - 03 - 2023
Online marketing naar een hoger niveau met SEO & SEA
SEO en SEA zijn afkortingen die elke ondernemer ongetwijfeld al eens is tegengekomen. Voor sommigen bekende begrippen, maar voor anderen dan weer wat vaag. Wat betekenen SEO en SEA en waarom zijn ze belangrijk? Je ontdekt het in deze blog!
Lees meer >
02 - 02 - 2023
Hoe kan AI content creatie beïnvloeden?
In de afgelopen jaren is er veel gebeurd in de wereld van artificiële intelligentie (AI). Zo zijn er tal van nieuwe toepassingen ontwikkeld en wordt het steeds vaker ingezet in ondernemingen.
Lees meer >

Heb je een vraag of wil je graag eens samenzitten?